Partner login

Verktøybærer - en smartere måte å bære på

Hultafors - Norge

Nye Hultafors verktøybærer er like enkel som den er smart. Med smarte detaljer, ergonomisk form og komfortabelt håndtak får du er verktøybærer som sparer både kroppen og lommeboka.

Den tradisjonelle verktøykassen kommer i mange avanserte former, men vi ser at håndverkerne foretrekker en bøtte eller gammelt maling spann. En enkel, praktisk løsning, men med noen få mangler. Den tradisjonelle bøtta er klumpete og ergonomisk dårlig, brukte bøtter som har inneholdt lim eller gips gir heller ikke et profesjonellt uttrykk.

ikke en verktøykasse

- Siden håndverkerne liker bøtta så vi ingen grunn til å produsere en ny verktøykasse. I stede bestemte vi oss for å ta en løsning som fungerer og forbedre, forklarer Håkan Carlsson Produktsjef Hultafors.

Funksjonalitet og ergonomi

Resultatet ble Hultafors verktøybærer, produsert av Hultafors sitt produktutviklings team. En bøtte produsert i slitesterk PP-plast hvor hver detalj har blitt formet for funksjonalitet og ergonomi.

- Verktøybæreren har en avlang form med avrundet bakside slik at den er enkel å bære på siden eller inntil kroppen uten at den er i veien mot låret eller hoften, sier Maria Widing, produkt designer Hultafors.

feste av skulderstropp

Den avrunde baksiden på verktøybæreren fungerer veldig bra når du fester en skulderstropp i hullene på siden.

oppreist håndtak

- Med en vanlig bøtte faller håndtaket ned hver gang du setter den fra deg. Dette er spesielt irriterende når du bruker hansker. Derfor har vi gjort det mulig å sette håndtaket i oppreist posisjon slik at du enkelt kan plukke den opp igjen, sier Maria Widing.

Profesjonelt uttrykk

De smarte funksjonene på Hultafors verktøybøtta gjør denne et godt valg til en god pris, og gir et profesjonelt uttrykk.

- Ja, vi tror mange vil sette pris på en måte å bære verktøy som også ser profesjonelt ut. Forhåpentligvis kan vi pensjonere alle gamle bøtter, sier Håkan Carlsson, produktsjef Hultafors.

Fakta om verktøybærer

  • Robust håndtak for komfortabel bæring.
  • Håndtaket kan settes i oppreist posisjon.
  • Hull for feste av skulterstropp.
  • Måleskala på innsiden.
  • Tåler vekt opp til 100 kg.
  • Produsert i slitesterk PP-plast.

Hultafors verktøybærer

Hultafors verktøybærer er produsert i slitesterk PP-plast og ergonomisk formet. Baksiden er avrundet for enklere og mer komfortabel bæring.

Du kan feste skulderstropp i hullene på siden og det komfortable håndtaket kan stå i oppreist posisjon når du setter den fra deg. Det er måleskala på innsiden for de som trenger dette.

Gå til produktsiden

Spør oss