Om oss

Hultafors er en ledende produsent av pålitelige håndverktøy som er utviklet for kresne håndverkere over hele verden. I over 140 år har vi utviklet innovative verktøy som du kan stole på – i enhver situasjon.

Verktøy du kan stole på

Vi tilbyr et stort utvalg av pålitelige håndverktøy for måling, merking, skjæring, hamring og vatring samt spett og brekkjern.

Produktutvikling er vår drivkraft. Når vi tror på en idé, gir vi 100 prosent. Resultatet er produkter som har best mulig funksjonalitet, pålitelighet og presisjon. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner, hver dag.

"Funksjonalitet og presisjon som du merker i hånden."

Hultafors er en del av Hultafors Group

Hultafors Group tilbyr et dynamisk utvalg av premium merkevarer som er til å stole på – for både distributører og håndverkere. Vi er alle samlet rundt en felles lidenskap: å tilby profesjonelle brukere best mulig funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet på jobben.

Snickers Workwear tilbyr arbeidsklær av høy kvalitet, som for eksempel arbeidsbukser og arbeidsjakker. Solid Gear beskytter føttene dine med arbeidssko og vernesko som er komfortable å bruke gjennom hele arbeidsdagen. For W.steps er din sikkerhet i høyden alltid topp prioritert, noe som er merkbart i alle detaljene de har i sine stiger og stillaser. Når du har behov for å beskytte hørselen din på jobben er hørselvern fra Hellberg Safety et godt valg. De tilbyr både passive og aktive hørselvern med innovative funksjoner.

"Spør en hvilken som helst profesjonell håndverker. Han eller hun vil fortelle deg følgende: Skal det være ordentlige saker, må det være Hultafors."

Vår filosofi

Du kan være trygg på at hvis du velger et Hultafors-verktøy, får du et produkt med maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet.

Hultafors har unik kunnskap om profesjonelle håndverkeres arbeidsdag. Det samme med erfaring. Det hele startet i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designet det som nå er den verdenskjente tommestokken. Siden den gang har vi utviklet og produsert verktøy for håndverkere i 140 år.

Vi tilbyr et bredt utvalg av håndverktøy for alle typer profesjonelt håndverk. Produktene våre utvikles i samarbeid med profesjonelle brukere med mål om å bidra til å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig. For eksempel tester profesjonelle håndverkere produktene til alle er fornøyd med resultatet. For oss er dette den eneste måten å sikre at produktene våre lever opp til løftet vårt på – verktøy du kan stole på.

Hultafors sine produkter er utviklet med fokus på dine behov. Vi streber etter å utvikle ergonomiske og holdbare produkter i slitesterke materialer. På den måten kan vi sikre at produktene får maksimal levetid, samtidig som vi reduserer miljøpåvirkningen.

En bærekraftig standard

Vi har høye ambisjoner for vårt bidrag til en bærekraftig fremtid. For oss er det viktig at du kan stole på både produktene våre og alt som skjer i virksomheten.

Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre oss for å redusere kostnader, styrke virksomheten og til syvende og sist oppfylle kundenes behov – og overgå deres forventninger. For oss er bærekraft like mye et samfunnsperspektiv som en miljømessig tilnærming. Ved å ta hensyn til samfunnet og miljøet styrker vi både kulturen vår og virksomheten vår, slik at kundene våre kan stole både på verktøyene våre og på handlingene våre.

Hultafors er sertifisert i samsvar med følgende standarder:

  • NS-EN ISO 9001:2015

  • NS-EN ISO 14001:2015

Hultafors i tall

  • Vi lager rundt 13 700 000 meter med tommestokker hvert år, noe som tilsvarer avstanden mellom fabrikken vår i Hultafors og Australia.

  • Vi bruker mellom 40 og 60 slag for å lage øks for hånd i smien ved Hults Bruk.

  • Våre 109 forskjellige brekkjern lages av det samme kvalitetsstålet som brukes til å lage tenner til gravemaskinskuffer.

  • MST 180 har en toleranse på 1 mm per meter og er ti ganger mer nøyaktig enn andre vatere på markedet.