Blad til brytebladkniver

Det viktigste på kniven, er en skarp egg. Med våre brytebladkniver får du overlegen skarphet og presisjon, igjen og igjen, uten avbrudd.

Det viktigste på kniven, er en skarp egg

Med våre brytebladkniver får du overlegen skarphet og presisjon, igjen og igjen, uten avbrudd.

Hultafors har utviklet et komplett sortiment med ergonomiske brytebladkniver og reserveblader for ulike oppgaver. Det gir mer effektiv arbeidsflyt med færre avbrudd for profesjonelle håndverkere.

"Forskjellige oppgaver krever forskjellige blad. For eksempel er det stor forskjell på å skjære i tepper og å skjære i gipsplater. Derfor har vi utviklet fire blad med ulik styrke, slik at alle finner et blad som passer for oppgaven som skal løses."
Per ErikssonProduktutviklingssjef, Hultafors

Reserveblad til brytebladkniver

Profesjonelle håndverkere forventer perfekte kutt, og derfor har vi utviklet fire forskjellige blad. De er egnet for varierte, men vanlige oppgaver, og alle gir god presisjon, overlegen skarphet og langvarig ytelse.

Allroundblad er velegnet for de fleste oppgaver, og Edge er et godt valg når du ønsker svært presise kutt. For ekstra lang levetid bør du velge Performance. Non-segment er et fleksibelt blad som kan bøyes uten at det knekker.

Bryteblad Allround

Et pålitelig blad til hverdagsoppgaver, med overlegen skarphet og lang levetid. Utviklet for å være allsidig, slik at du kan skjære i for eksempel plast og papp, avisolere kabler og åpne esker. Blad på 9 mm leveres i 10-pakning. Blad på 18/25 mm leveres i en praktisk oppbevaringsboks med fire dispensere med tre reserveblader i hver dispenser.

Boksen kan brukes til å knekke bladene og til å oppbevare utslitte blad. Brukte blad resirkuleres som metallavfall.

Bryteblad Edge

Et blad som er ekstra skarpt, perfekt til oppgaver når du trenger ekstra presisjon. Utviklet for presisjonssnitt og når du skjærer i gipsplater. Blad på 9 mm leveres i 10-pakning. Blad på 18/25 mm leveres i en praktisk oppbevaringsboks med fire dispensere med tre reserveblader i hver dispenser.

Boksen kan brukes til å knekke bladene og til å oppbevare utslitte blad. Brukte blad resirkuleres som metallavfall.

Bryteblad Performance

Et skarpt blad med lang levetid for mer krevende oppgaver. Utviklet for å skjære i isolasjon, gipsplater og tepper. Leveres i en praktisk oppbevaringsboks med fire dispensere med tre reserveblader i hver dispenser.

Boksen kan brukes til å knekke blad på 18/25 mm og til å oppbevare utslitte blad. Brukte blad resirkuleres som metallavfall.

Bryteblad Non-segment

Et fleksibelt blad til presisjonsarbeid nær arbeidsstykket. Brukes til å fjerne rester av lim og silikon. Passer i brytebladkniver for 18/25 mm brede blad. Brukte blad resirkuleres som metallavfall.

Verktøy vi har snakket om

graphic