Velg riktig håndverkskniv

Hultafors sine slitesterke håndverks- og friluftskniver er utviklet basert på hvordan håndverkere bruker dem. Se hurtigveiledningen nedenfor for å finne den riktige kniven for deg og oppgaven.

El.monteringskniver

Det tynne bladet, den skarpe eggen og det unike håndtaket gjør el.monteringskniven perfekt til avisolering av kabler. Pass på å velge riktig modell for høyre- eller venstrehendte personer.

Solide kniver og meiselkniver

Dette er solide og slitesterke kniver som kan brukes til de fleste oppgaver som krever bending, bryting og meisling i ulike materialer.

Malerkniv

Malerkniven er et verktøy som har tre funksjoner. Først og fremst er den en kniv, men den er også en skrutrekker og en boksåpner.

Redningskniv

Redningskniven er utviklet for krevende og våte miljøer. Den har taggete egg, friksjonsgrep av Santoprene og blad av rustfritt stål med butt spiss.

Friluftskniver

Friluftsknivene våre er slitesterke og robuste. De har 3,0 mm ekstra tykt blad med Scandi-slip, laget av herdet karbonstål. EDP-belagt blad for maksimal rustbeskyttelse.

Presisjonskniv

Presisjonsknivens smale blad gir deg den kontrollen og presisjonen du trenger når den brukes på trange steder.

Taukniv

Det er enkelt å skjære i tau og stropper med en taukniv. Kniven er utstyrt med taggete egg som er skarp nok til å skjære gjennom harde og sterke overflater.

Rørleggerkniv

Fordi rørleggere ofte trenger å fjerne grader fra rør, har rørleggerkniven en integrert fil på den ene siden av bladet.

Verktøy vi har snakket om

graphic