Velg riktig blad

I Hultafors sitt utvalg av blader til universalkniver finner du seks spesialblad som er utviklet for ulike behov i ulike yrker. Se hurtigveiledningen nedenfor for å finne det riktige bladet til oppgaven.

Allround – det pålitelige valget for daglig bruk

Allround-bladet er den perfekte kombinasjonen mellom ytelse og slitestyrke. Dette er et pålitelig valg for daglig bruk, for eksempel når du skal skjære i gipsplater, våtromsgulv, glassfiberduk og tekstiler.

Edge – når du skjærer med eggen istedenfor med spissen

Edge er litt skarpere enn Allround, og dette er det riktige valget når du i hovedsak skjærer med eggen (istedenfor med spissen), for eksempel når du skjærer linoleumsgulv og glassfiberduk. Men for mer konkret gulvarbeid, bør du velge bladet Hook.

Hook – gulvleggerens valg

Hook er spesialutviklet for gulvleggere, og bladet har en krok for å gjøre det enklere å skjære i gulvmaterialer.

Performance – for krevende brukere i krevende miljøer

Performance er laget av et sterkt stål, og bladet har en svært slitesterkt spiss. Dette sterke bladet er utviklet for krevende brukere i krevende miljøer, for eksempel snekkere som skal legge gipsplater i et helt høyhus.

Safety – reduserer risikoen for stikkskader

Bladet Safety har en butt spiss som reduserer risikoen for stikkskader. Dette er et godt valg når du skal skjære i tape og liknende materialer. Bladet brukes sammen med Hultafors Utility Knife USRA, som trekker inn bladet automatisk når det ikke er under trykk.

Stamina – for ekstra krevende oppgaver

Stål av beste kvalitet, høyteknologisk sliping, bedre skarphet og lengre levetid gjør Stamina til det perfekte valget for ekstremt krevende oppgaver. Du får god presisjon og kontroll når du skjærer i krevende materialer som brannsikre gipsplater og ekstra sterk glassfiberduk.

Verktøy vi har snakket om

graphic