Riv med kvalitet

Velg riktig brekkjern. Vi produserer mange forskjellige brekkjern, inkludert spaker, vanlige brekkjern og spett, i mange forskjellige utførelser og materialer. Du finner alltid en som oppfyller dine behov.

Kraft, vekt og en vilje av stål

Stål er nesten tre ganger så tungt som aluminium, men materialet er også tre ganger så sterkt. Når vekt og kraft er avgjørende for at du skal kunne oppnå gode resultater, er stål det naturlige valget.

De beste brekkjernene våre er laget av høylegert borstål. De har brede, polerte kontaktflater og tynne ender for bedre tilgang og mindre risiko for at det blir merker. Kloen er slipt for å optimalisere spikerfjerningen.

Lett motstandsdyktig, og snill mot overflater

Vi produserer mange forskjellige spett i solid og slitesterk aluminium, spesialutviklet for bruk i verksteder. Aluminium veier bare en tredjedel så mye som stål. Det er enklere å arbeide med og mer skånsomt for kroppen, spesielt når du arbeider i skulderhøyde eller høyere. Aluminium er også mye mer skånsomt mot materialene du arbeider med. Det ruster ikke, det er mer motstandsdyktig mot kulde og mye mer fleksibelt.

Verktøy av aluminium kan «bøyes» nesten tre ganger så mye som verktøy av stål uten å bli deformert. Det betyr at spett av aluminium er perfekt til montering og justering i en rekke oppgaver i ingeniørbransjen. Du kan bruke dem til å justere hjulstilling, teste hjullager og montere karosserideler.

Når du skal rive vinduer eller interiør, er det viktig at du velger et verktøy som er så enkelt å bruke som mulig. Da trenger du et brekkjern.

Ta vare på kroppen din!

Vi har noen tips til hvordan du kan unngå skader. Arbeid alltid med rett rygg, men prøv å unngå å arbeide med rette armer. Du bør også unngå å arbeide med bøyde håndledd. Du bør prøve å endre arbeidsstilling så ofte som mulig. Prøv også å unngå mye rykking og skruing.

Velg riktig brekkjern! Vi produserer mange forskjellige brekkjern, inkludert spaker, vanlige brekkjern og spett, i mange forskjellige utførelser og materialer. Du finner alltid en som oppfyller dine behov.

Verktøy vi har snakket om

graphic