Finn din favoritt blant våre brytebladkniver

Det viktigste på kniven, er en skarp egg. Med våre brytebladkniver får du overlegen skarphet og presisjon, igjen og igjen, uten avbrudd.

Hultafors har utviklet et komplett sortiment med ergonomiske brytebladkniver og reserveblader for ulike oppgaver. Det gir mer effektiv arbeidsflyt med færre avbrudd for profesjonelle håndverkere.

Perfekt kutt – hver gang

Våre brytebladkniver og reserveblader kjennetegnes av god presisjon, overlegen skarphet og langvarig ytelse. Kombinert med smart og ergonomisk design garanterer disse funksjonene fokusert og effektiv bruk.

"Siden designen er symmetrisk, er det enkelt å montere bladet i begge retninger. Det gjør at venstrehendte håndverkere kan tilpasse kniven istedenfor å måtte tilpasse seg til den."
Per ErikssonProduktutviklingssjef, Hultafors

Brytebladkniver

Brytebladkniv SPP 25 A/W

SPP 25A/W er en robust brytebladkniv for kutting av tykke tepper eller isolasjon. Den slanke designen gjør den egnet for alle oppgaver. Den har konisk form for bedre synlighet, tilgjengelighet og kontroll. Kniven er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SRP 18 A/W

SRP 18A/W er en ergonomisk og allsidig brytebladkniv som du kan bruke til å skjære i for eksempel gipsplater, isolasjon, sementplater og treverk. Den har gummibelagt grep som gjør den egnet for materialer som krever mer kraft. Den har konisk form for bedre synlighet, tilgjengelighet og kontroll.

Kniven har plass til en dispenser med tre reserveblader, og den er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SRP 25 A/W

SRP 25A/W er en robust brytebladkniv for kutting av tykke tepper eller isolasjon. Den har gummibelagt grep som gjør den egnet for materialer som krever mer kraft. Den har konisk form for bedre synlighet, tilgjengelighet og kontroll.

Kniven har plass til en dispenser med tre reserveblader, og den er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SFP 18 A/W

SFP 18A/W er en robust brytebladkniv med halefinne. Kniven kan brukes til mange oppgaver, for eksempel skjæring i plast og papp og til avisolering av kabler. Den slanke designen gjør den egnet for alle oppgaver.

Den har konisk form for bedre synlighet, tilgjengelighet og kontroll. Halefinnen er et effektivt hjelpemiddel når du skal legge teppe eller åpne bokser. Kniven er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SFRP 18 A/W

SFRP 18A/W er en ergonomisk brytebladkniv med halefinne. Dette er en allsidig kniv som du kan bruke til å skjære i for eksempel gipsplater, isolasjon, sementplater og treverk. Den har gummibelagt grep som gjør den egnet for materialer som krever mer kraft.

Den har konisk form for bedre synlighet, tilgjengelighet og kontroll. Halefinnen er et effektivt hjelpemiddel når du skal legge teppe eller åpne bokser. Kniven har plass til en dispenser med tre reserveblader, og den er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SFPB 18 A/W

Slank brytebladkniv med bøyd halefinne. Den lange og bøyde halefinnen gir mye bedre tilgang og kraft til å skyve materialer inn i hjørner og til å åpne bokser. Egnet for skjæring i papp og byggfolie. Slank design gir bedre kontroll og gjør også at den passer bedre i lommen.

Kniven er laget av slitesterk PC-plast (polykarbonat) med stålkjerne for ekstra stabilitet. 1 mm tykk metallskinne for bladet gir ekstra stabilitet.

Brytebladkniv SFRPB 18 A/W

En robust kniv med bøyd halefinne og gummibelagt grep for bedre kontroll og tilgang. Kniven er solid, og det gummibelagte grepet gjør den velegnet for oppgaver når du trenger mer kraft. Den bøyde finnen er effektiv når du skal skyve tykke materialer, for eksempel tepper, inn i hjørner.

Tre reserveblader medfølger i en dispenser i kniven, slik at du raskt og enkelt kan bytte blad.

Verktøy vi har snakket om

graphic