Meterstokk 240 cm – akkurat som vår klassiske, men 40 cm lengre

Da mange av våre kunder ba om en lengre, men likevel brukervennlig meterstokk tilpasset dagens byggestandarder, lanserte vi en 240 cm lang versjon i en slank design.

Et ekte ikonisk verktøy

Den er akkurat som vår klassiske og ikoniske meterstokk fra 1883, bortsett fra at vi la til to seksjoner og gjorde den 240 cm lang.

Klassikeren er produsert av tradisjonell dunbjørk med ledd i svensk stål. Nå er den også tilgjengelig i glassfiber som er motstandsdyktig mot fukt.

Du trenger ikke å flytte tommestokken

En av fordelene med den 240 cm lange modellen er at når du måler ting som gipsplater eller normal takhøyde, slipper du å flytte tommestokken. Du når litt lenger.

Og hvis du skal måle noe som er 240 cm, slipper du den klumpete tommestokken på 3 meter. Med dette verktøyet kan du gjennomføre målinger i full lengde og fortsatt arbeide effektivt.

Enkel å gjenkjenne

Et unikt trykk på siden gjør det enkelt å gjenkjenne 240 blant andre tommestokker.

To forskjellige materialer – for våte og for tørre forhold

Meterstokk 240 blir produsert i to forskjellige materialer. Akkurat som vår klassiske meterstokk er den tilgjengelig i tradisjonell dunbjørk med ledd laget av svensk stål. I tillegg til tre, er det nå også en modell laget av glassfiber. Meterstokk laget i glassfiber påvirkes ikke av fukt og kan brukes under våte forhold og er enkle å rengjøre. Perfekt for håndverkere som driver med murverk, eller jobber med maling og gips.

FSC-sertifisert – et bevisst valg

Hos Hultafors har vi utviklet innovative verktøy du kan stole på i mer enn 140 år. Alt begynte med oppfinnelsen av tommestokken som hjalp mennesker med å måle på en helt ny måte. Nå skriver vi et nytt kapittel i historien vår med vår FSC®-sertifiserte tommestokk på 240 cm.

Vi ønsket å gjøre det enklere for håndverkere å ta et bevisst valg når de skal kjøpe håndverktøy. Det kan virke som et lite skritt for mennesket, men vi tror det er et stort sprang for virksomheten vår. For oss var valget åpenbart. Vi begynner med å gjøre vår nyeste tommestokk, 240, til et mer bærekraftig produkt for å ta arven vår inn i fremtiden for den neste generasjonen.

Laget av sertifisert og kontrollert materiale

FSC-merkingen viser at materialet som brukes i produktet, er produsert på en ansvarlig måte. Nærmere bestemt viser den at treet ikke har blitt hugd ulovlig, i strid med tradisjonelle og sivile rettigheter, hugd i skog der høy bevaringsverdi (HCV) trues, hugd i skog som konverteres til en plantasje eller et område som skal avskoges, eller hugd i skog der det er plantet genetisk modifiserte trær.

Les mer om FSC

Verktøy vi har snakket om

graphic