Kniver for dyktige håndverkere

Da vi begynte å utvikle håndverksknivene våre for lenge siden, fikk vi hjelp fra ekspertene – profesjonelle håndverkere.

Designet for spesifikke yrker

Våre håndverkskniver er utviklet i samarbeid med fagfolk. Vi studerte hva de gjorde, lyttet til hva de ønsket og identifiserte hva de trengte. Vi fant raskt ut at hvordan håndverkere bruker kniven sin, kommer helt an på oppgaven som skal løses. For eksempel trenger snekkere en solid kniv som kan brukes til å bryte, meisle og hakke, mens rørleggere ofte bruker kniven sin til å fjerne grader fra rør.

Denne kunnskapen ga oss ideen om å utvikle kniver for spesifikke formål, for eksempel malerkniver, rørleggerkniver og elektrikerkniver. Og når vi har sett «nye» behov, har vi utviklet nye modeller som er spesialtilpasset spesifikke oppgaver og yrker. Resultatet er en unik knivkolleksjon som er skreddersydd for hvordan håndverkere faktisk arbeider, istedenfor å gå på kompromiss og inkludere alle funksjoner i samme produkt.

Se vår veiledning for håndverkskniver for å finne kniven som passer best for deg og det du arbeider med.

Kvalitetsstål

Knivbladene er laget av herdet japansk karbonstål, som er velkjent for sin høye kvalitet. Eggen er slipt i flere operasjoner, før den finslipes på lær. Det gjør bladet svært slitesterkt, samtidig som det får en ekstremt skarp egg. Kniven kan slipes opp igjen for å forlenge levetiden. Det fører til lavere kostnader, samtidig som det er bra for miljøet.

Solid plast

Både skaftet og sliren er laget av ekstremt slitesterk polypropylen – PP-plast. Det slitesterke skaftet er designet for å gi trygt og komfortabelt grep. En unik funksjon er at sliren ikke løsner fra bukseknappen, samtidig som den er enkel å fjerne. Vi har brukt forskjellige farger på skaftene, slik at det blir enkelt å gjenkjenne favorittknivene dine.

Slik fester du sliren til knapp eller belte på arbeidsbuksen din

Alle våre knivslirer kan enkelt festes til arbeidsbuksen din, enten til en knapp eller til et belte. Sånn gjør du det: Vipp opp deksel på toppen av kniven der knappen skal festes. Kutt av forhøyningen som skal låse knappen, lukk dekselet og du har en «sprekk» du kan tre beltet igjennom.

Verktøy vi har snakket om

graphic