Et nytt nivå med HV og PV

For profesjonelle håndverkere er et godt vater helt avgjørende for at jobben skal bli perfekt. En arbeidshest du må kunne stole på, slik at du kan levere kvalitet.

Presisjonsverktøy for profesjonelle brukere

Hultafors HV og PV er to serier med vater for profesjonelle brukere. Begge er svært gode valg, og ved første øyekast ser de ganske like ut med sin svarte pulverlakk.

Tydelig og enkel avlesning

Begge har knusesikre blokklibeller for horisontal og vertikal vatring. Hver libelle har forstørrelse og en selvlysende reflektor som gjør det enklere å bruke vateret i svakt lys. PV-serien har Focus Vials, som kjennetegnes av den grønne merkingen.

Libellevæsken er en lettflytende, farget oljeblanding som gir boblen optimal bevegelse. Boblen påvirkes ikke av statisk elektrisitet, siden væsken er antistatisk. Den er også svært motstandsdyktig mot ultrafiolett lys og temperatursvingninger.

Forskjellig profilform

Men det finnes både forskjeller og likheter. Hvis du fjerner de støtdempende endedekslene, er det enkelt å se forskjellen i profilens form. Hultafors HV har timeglassprofil for enklere grep, mens PV har boksprofil for ekstra styrke og stabilitet.

Begge har støtdempende endedeksler, som på Hultafors PV også har en smart sklisikker funksjon.

Nøyaktighet for bedre effektivitet

Både Hultafors HV og PV har en nøyaktighet på 10 mm/m, som tilsvarer en radius på 200 mm. Den profesjonelle standardnøyaktigheten gjør dette til brukervennlige vatre som samtidig er nøyaktige nok til de fleste oppgaver.

Lav toleranse

Kvaliteten og nøyaktigheten du får når du velger Hultafors HV og PV, fremgår også av den lave toleransen. Begge har en toleranse på ±0,5 mm/m i normal posisjon. Når vatrene brukes opp-ned, har HV en toleranse på ±0,75 mm/m, mens PV har enda lavere toleranse på ±0,5 mm/m.

Hultafors HV- og PV-vatre er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. Uansett hvilket vater du velger, får du et godt verktøy.

Verktøy vi har snakket om

graphic