Utviklet for fagfolk

Vi utvikler produktene våre sammen med fagfolk. Hvorfor? Fordi vi vil være sikre på at verktøyene våre er av den kvaliteten vi ønsker.

Utviklet i samarbeid med fagfolk

Vi lover å tilby verktøy du kan stole på – uansett situasjon. Det betyr naturligvis at vi involverer fagfolk når vi skal utvikle nye verktøy. Vi har en gruppe testere som arbeider innenfor ulike felt av håndverk. Enten vi skal utvikle et nytt verktøy eller forbedre et eksisterende, starter vi alltid med de profesjonelle brukerne. Vi snakker med dem, lytter til deres behov og observerer dem mens de arbeider. Alt for å kunne oppfylle, og til og med overgå, forventningene deres.

Innovative verktøy utviklet for spesifikke yrker

Samarbeidet med fagfolk har ført til en rekke innovative verktøy som er utviklet for spesifikke yrker. Da vi for eksempel fant ut at det var et behov for en el- og listehammer, lanserte vi et nytt produkt som ble en umiddelbar suksess. Eller da vi utviklet håndverkerkniver, inkludert en malerkniv som er spesialutviklet for å kunne åpne malingsbokser, en el-monteringskniv som er optimalisert for å skjære og koble sammen kabler og en sikkerhetskniv med sløv spiss for å minimere risikoen for skader.

Alt vi gjør, tar utgangspunkt i hva de profesjonelle håndverkerne trenger. Vi gjør arbeidsdagen enklere, tryggere, mer ergonomisk og mer produktiv – ved hjelp av pålitelige verktøy.

Verktøy vi har snakket om

graphic