Målebånd: Presisjonsmåling

Hultafors sine målebånd har uslåelig presisjon. Faktisk er våre målebånd av stål de mest nøyaktige på markedet. I tillegg får du overlegen ergonomi, smarte funksjoner og en solid konstruksjon, så dette er det perfekte valget.

Målenøyaktigheten er en svært viktig del av målebåndet. Det er egentlig veldig enkelt. Mindre feil blir til sammen til større feil, og i verste fall må du gjøre jobben på nytt. Så det er bedre å få riktig resultat den første gangen. Er du ikke enig?

Utviklet med avansert teknologi

De fleste av målebåndene våre graderes ved hjelp av blekkstråleteknologi. Når vi gjør det, oppnår vi den beste presisjonen, EU klasse I. Når båndene er merket, behandles de med et lag matt polyesterlakk med antireflekterende egenskaper, slik at det blir enklere å se skalaen.

ISO-sertifisert produksjon

Vi er stolte over at våre målebånd i stål er i verdenstoppen når det gjelder presisjon. Men å være i forkant fører også til ansvar. Produksjonen av målebåndene våre i stål kontrolleres av et kvalitetsstyringssystem som er sertifisert i samsvar med ISO 9001. Det betyr at vi arbeider kontinuerlig med å forbedre produksjonsprosessen, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Klassifisert som EU klasse I

Europeiske målebånd deles inn i to klasser – I og II. Klassifiseringen er et kvalitetsmål for hvor nøyaktig målebåndet er når det brukes under bestemte forhåndsdefinerte omstendigheter. Våre målebånd av stål, både korte og lange, klassifiseres som EU klasse I, den høyeste presisjonen.

Temperaturen påvirker lengden

Vi opplever ofte store temperatursvingninger mellom sommer og vinter. Disse svingningene påvirker også lengden på målebånd som lages i stål og glassfiber. Alle toleranser er oppgitt for 20°C, så det er viktig å være klar over måleavvikene for ulike temperaturer.

Verktøy vi har snakket om

graphic