Vårt utvalg av skrutrekkere

Da vi begynte å leke med tanken på å utvikle en helt ny kategori innenfor verktøy, var det ikke aktuelt å ta noen snarveier. Vi gjorde noen undersøkelser og fant ut at vi ville ha med alle typer skrutrekkere: små skrutrekkere for presisjonsarbeid og kubbeskrutrekkere for trange steder, isolerte skrutrekkere for de som jobber med elektriske installasjoner og Hex skrutrekkere både med kule og hylse for å dekke behovene til rørleggere.

I dag fås skrutrekkerspisser i fire standardmodeller: SL sporskrutrekkere, PH Phillips skrutrekkere, PZ Pozidriv skrutrekkere og T Torx skrutrekkere. For å møte behovene til fagfolkene som skal bruke produktene våre samarbeidet vi tett med elektrikere, rørleggere, snekkere og andre for å sikre at vi kunne levere den kvaliteten de trenger.

Er det mulig å gjøre en skrutrekker bedre?

Vi fant ut at det er rom for forbedring på to hovedområder når det gjelder design. Først og fremst kan ergonomien bli bedre med tanke på ulike håndstillinger og oppgaver. Det andre området vi diskuterte grundig var merkingen på skrutrekkeren. Vi forstod tidlig at vi måtte få til en eller annen form for permanent merking. Plasseringen av merkingen måtte også være veldig tydelig og synlig, for å gjøre det lettere å finne riktig skrutrekker når man leter i en verktøyveske eller i lommen.

Fargekodet for å finne riktig skrutrekker

Vi utstyrte håndtakene med fargekoder: rød for Phillips skrutrekkere, gul for sporskrutrekkere, blå for Pozidriv skrutrekkere, grønn for Torx skrutrekkere og lysegrå for Hex skrutrekker med kule. Våre VDE-skrutrekkere har rød, isolert klinge, mens håndtaket er gult og rødt. I dag er VDE-fargene mer eller mindre blitt standard. Alle våre bitsholdere, hylseskrutrekkere og Hex skrutrekkere er fargekodet i grått.

Hvilken type skrutrekker trenger du?

Det å enkelt finne riktig størrelse og type skrutrekker virker kanskje ikke som en komplisert oppgave. Men vi fant fort ut at det ikke var så lett. For enkelhets skyld valgte vi å bruke symboler som viser både størrelse og type. Symbolet er preget inn som permanent merking på toppen av håndtaket ved hjelp av varmestempling. Denne metoden sikrer at merkingen ikke forsvinner med tiden. I tillegg har vi lasermerket klingen.

Skrutrekkere med ergonomisk håndtak til alle typer arbeid

Vi fant ut at hvis vi gjorde håndtakene litt større, ville ergonomien bli bedre med tanke på støtte av hånden når man jobber med mindre presisjonsskrutrekkere. Håndtakene er laget av holdbar PPC-plast og belagt med gummi for optimal komfort og et sikkert grep.

Hvorfor er det hull i håndtaket?

Hullet i håndtaket er der av flere grunner. Du kan bruke det til å henge skrutrekkeren på en verktøyvegg. Det kan også være nyttig hvis du vil sikre skrutrekkeren når du jobber i høyden. Og til oppgaver som krever ekstra dreiningsmoment kan du stikke klingen fra en annen skrutrekker gjennom hullet og bruke det som en forlengelse av håndtaket.

Svensk design – Produsert i Tyskland

Dette er Hultafors skrutrekkere. Våre skrutrekkere er designet hos svenske Hultafors, kjent for sitt rene og ergonomiske design, mens produksjonen foregår i Tyskland for å sikre best mulig kvalitet. Klingene er laget av molybdenum vanadium-stål av høy kvalitet og herdet i henhold til ISO-standarder for å sikre best mulig ytelse uten å fire på kravene til styrke eller holdbarhet.

For oss i Hultafors er målet alltid å lage førsteklasses, ergonomisk verktøy som gjør arbeidsdagen lettere og mer effektiv for alle håndverkere.

Verktøy vi har snakket om

graphic