Gradvinkel – et allsidig verktøy for en effektiv hverdag

Hultafors sin gradvinkel gir høy presisjon og den er svært allsidig, slik at du får en enda mer effektiv hverdag.

CNC-produserte kanter og anodisert overflate som gir mindre refleks

Hultafors har alltid fokus på brukervennlighet, presisjon og holdbarhet. Vår gradvinkel er laget av solid aluminium, og den har CNC-produserte kanter og en anodisert overflate som gir mindre refleks. Antirefleks-belegget reflekterer minimalt med sollys, slik at gradvinkelen kan brukes både i sollys, i skygge og når du arbeider innendørs. Graderingen er lasergravert for optimal lesbarhet.

Raske og nøyaktige avmerkinger av 45° og 90°

Verktøyet gjør det mulig å foreta raske og presise avmerkinger av 45° og 90° vinkler. Gradvinkelen kan også brukes som vinkelmåler, slik at du enkelt kan finne og markere vilkårlige vinkler mellom 0 og 90°.

Rissespor

Når du kan utføre ulike oppgaver med det samme verktøyet, sparer du mye tid. Rissesporene på Hultafors sin gradvinkel kan for eksempel brukes når du merker langsgående linjer eller når du kapper gipsplater til riktig størrelse.

Sagstøtte

Hultafors sin gradvinkel er nyttig som støtte til sagen, siden den har tykk kant og solid konstruksjon i varmebehandlet aluminium med CNC-produserte kanter. Den kan brukes med sagen mot gradvinkelen for krysskapping eller vinklet kapping. Den beskyttende finishen gir også bedre friksjon, slik at det blir enklere å holde gradvinkelen mot arbeidsstykket når du bruker den under saging.

Kapping av bjelker til valmtak og taksperrer

Verktøyet har skalaer for kapping av bjelker til valmtak og taksperrer. Vi forklarer denne funksjonen grundigere i videoen under.

Verktøy vi har snakket om

graphic