Sagveiledning – velg riktig sag

Hos Hultafors finner du et komplett utvalg av sager, inkludert håndsager, buesager, baufiler og forskjellige spesialsager. Se hurtigveiledningen nedenfor for å finne den riktige sagen til oppgaven.

Håndsager

Med håndsager fra oss får du jobben gjort. De er et pålitelig valg for de fleste oppgaver, og for presisjonsoppgaver.

De ulike modellene er tilpasset etter hvor hyppig de brukes – og hva de brukes til. Alle er laget i slitesterke materialer, og de er utviklet for å gjøre den profesjonelle brukeren enda mer effektiv.

Håndsag HBX

Trenger du en håndsag som gir best mulig presisjon og effektivitet? Da har du kommet til riktig sted. Denne profesjonelle håndsagen er utviklet for den moderne håndverkeren som bruker sagen flere ganger hver dag. Tenner med trefaset sliping gir effektivitet, godt grep og rette kutt uten å flise. Gummiert håndtak gir godt grep selv under våte forhold og når du blir svett på hendene av det harde arbeidet.

Håndsag HBS

Håndsagen HBS er en ergonomisk allround-sag som kan brukes til de fleste oppgaver. Du kan stole på at den får jobben gjort. Et kvalitetsverktøy som bare venter på deg. Leveres med glassfiberforsterket skaft, gummigrep og slitesterk bladbeskyttelse.

Håndsag HBB

Håndsagen HBB er et godt verktøy for deg som trenger en sag av og til. Denne solide standardsagen er også perfekt når du skal sage i grovt materiale, for eksempel vegger med spiker og lignende. Sagen har alt du trenger, for eksempel ergonomisk håndtak, 0,8 mm tykt blad, tofaset sliping og bladbeskytter.

Kort håndsag HBX

Den korte håndsagen HBX er en profesjonell håndsag som gir optimal mobilitet uten å gå på kompromiss med presisjon eller effektivitet. Passer perfekt i verktøykassen. Har ergonomisk håndtak og bladbeskytter med hurtigfeste.

Kort håndsag HBB

Ergonomisk håndtak og herdet 0,8 mm tykt blad av C75-stål med tofaset sliping gjør dette til en kompakt allround-sag med godt grep, god presisjon og god slitestyrke.

Finersag HBX

Profesjonell finersag for presisjonsarbeid og gulvlegging. Unik trefaset sliping kombinert med ergonomisk gummibelagt håndtak gir optimal effektivitet. Bladbeskyttelse med hurtigfeste.

Finersag HBB

Standard finersag med radiusformede tenner, slik at du kan starte midt på en planke. Rustbeskyttet stålblad for presisjon og lang levetid.

Bakksag HBX

Når du trenger ekstra rette kutt, for eksempel når du lager møbler eller sager i gulvlister, er denne profesjonelle bakksagen det perfekte valget. Har aluminiumsforsterket profil, unik trefaset sliping, ergonomisk håndtak og robust bladbeskyttelse med hurtigfeste.

Bakksag HBB

Bakksagen HBB er et verktøy som ikke går på kompromiss med kvalitet og ytelse. Den har aluminiumsforsterket profil, 0,8 mm tykt stålblad og tofaset sliping.

Buesager

Vårt utvalg av buesager inkluderer sager for saging innendørs og på byggeplasser.

De mindre buesagene kan også brukes med baufilblad. Det de alle har til felles, er den ergonomiske designen med knokebeskyttelse og effektivt blad.

Buesag BSL-12

BSL-12 er en praktisk buesag og et perfekt verktøy for mindre oppgaver og på trange steder. 12". Kan brukes med baufilblad.

Buesag BSL-21

Dette solide verktøyet er laget av kvalitetsstål og har blad med herdede tenner for effektiv saging i både tørt og friskt treverk. 21".

Buesag BSL-24

Uansett om du skal ut i skogen eller vil gjøre en ekstra innsats på byggeplassen, får du den kraften og presisjonen du trenger når du velger buesagen BSL 24. 24".

Buesag BSL-30

Vår største buesag er det perfekte valget for krevende oppdrag. Har ergonomisk håndtak og knokebeskyttelse for trygg og sikker bruk. 30".

Baufiler

Baufilene våre er det perfekte valget for presisjonsarbeid.

Vi har baufiler i praktiske størrelser, fra lommemodeller til 12 tommer. De har god bladspenning, noe som gir presisjonssnitt uten å gå på kompromiss med effektiviteten.

Baufil HMM-6

Baufilen HMM er en svært fleksibel og mobil sag som ikke går på kompromiss med ergonomi eller effektivitet. Når tilgang og bevegelsesfrihet er viktig, er dette modellen for deg.

Baufil HMW-6

HMW-6 er utviklet for sporadisk bruk. Den har trådramme, og er vår minste baufil. Dette praktiske verktøyet passer perfekt i lommen og er klart til bruk når behovet melder seg.

Baufil HMX-12

Denne profesjonelle baufilen har ramme av støpt aluminium, noe som gir ekstra god bladspenning for å minimere vibrasjoner i bladet, slik at du oppnår maksimal presisjon.

Baufil HMS-12

Baufilen HMS-12 har en stålramme som gir mobilitet og minimerer vekten uten at det går på kompromiss med sagens svært gode bladspenning. Ergonomisk håndtak med gummigrep.

Spesialsager

Blant våre spesialsager finner du sager for mindre oppgaver, som gipsplatesagen og japansagen samt sager for virkelig krevende oppgaver, som å sage i steinbasert materiale. Uansett hvilken utfordring du står overfor, har vi en sag som passer.

Gipsplatesag JS

Gipsplatesagen er utviklet for å sage i gipsplater, men den kan også brukes som en liten og allsidig sag i hagen eller skogen. Leveres med robust slire for ekstra mobilitet og sikkerhet.

Japansag PSX

En tradisjonell Ryoba-sag med trehåndtak for et tradisjonelt utseende. Det tynne bladet gir god fleksibilitet og presisjon for perfekte snitt når du lager møbler og lignende. Har to sett med tenner som sager både langs og på tvers av trefibrene.

Betongsag HC

En sag for porøse materialer. Har karbidtupp på alle de 34 tennene, som sørger for lang levetid. Har et tidløst trehåndtak som er enkelt å rengjøre.

Verktøy vi har snakket om

graphic