Sager med presisjon i hvert snitt

Vi skal være ledende på sager, og derfor tilbyr vi et komplett utvalg av modeller. Sagene er laget i kvalitetsmaterialer, har ergonomisk design og produseres ved hjelp av den nyeste slipeteknologien, slik at du kan utføre nøyaktige og trygge snitt – uansett hva du skal bruke håndsagen til.

Sager i de fleste materialer

I vårt utvalg finner du håndsager med mange forskjellige utforminger – buesager, baufiler og forskjellige spesialsager for saging i de fleste materialer som metall, betong, tre, gipsplater og plast. Uansett hva du skal sage, finner du presisjon og kontroll her.

Effektiv trefasesliping

For å oppnå optimal presisjon og kontroll har vi stort fokus på sliping av tennene. Til de mest avanserte modellene bruker vi en unik trefasesliping som gjør sagen ekstremt effektiv, samtidig som den gir rene snitt uten å flise.

Miljøvennlig voksbasert pulverlakk

Flere av sagbladene våre er lakkert med miljøvennlig voksbasert pulverlakk som minimerer friksjonen og klemfaren. I tillegg sørger den for maksimal presisjon og kontroll når du sager.

Designet for fagfolk

HBX-håndsager er designet for fagfolk. Du får garantert et rent snitt hver gang, slik at du kan sage raskt og rett. Dette kvalitetsverktøyet har robust design, utskiftbart blad og en unik bladbeskytter som gjør at det varer lenge.

Ergonomisk design

Vi utvikler alltid verktøyene våre med utgangspunkt i kroppen. Det er en av grunnene til at vi involverer profesjonelle brukere tidlig i utviklingsprosessen. For oss er utfordringen å sikre maksimal effektivitet samtidig som verktøy fra oss skal føre til minimal belastning på kroppen under bruk. Derfor handler sagergonomien om å minimere bladets vibrasjoner og friksjon.

Spesiell sag til spesielle anledninger

I vårt komplette utvalg finner du ulike spesialsager, fra presisjonsarbeid til mindre oppgaver. Uansett hvilken utfordring du står overfor, har vi en sag som passer. Se vår sagveiledning for å finne ut hvilken sag som passer best for deg og det du skal gjøre.

Verktøy vi har snakket om

graphic