Spesielle blader for spesielle oppgaver

Optimal presisjon og ytelse krever verktøy som er spesialutviklet for oppgaven som skal utføres. Med utgangspunkt i dette prinsippet tilbyr Hultafors en rekke blad til universalkniver, utviklet for konkrete oppgaver. Konseptet lar deg bytte blad raskt og enkelt, og vi tilbyr også en fjærbelastet dispenser med plass til opptil ti blad.

Blad med et formål

Bladutvalget til universalkniver fra Hultafors består av seks spesialblad som er laget av utvalgt stål og som er tilpasset ulike behov for ulike yrker. Kort forklart er Allround-bladet er godt valg for vanlige oppgaver, mens Performance-bladet har lengre levetid og Edge er ekstra skarpt.

Hook er perfekt for gulvleggere som skjærer gulvmaterialer, og Safety har butt spiss for å redusere risikoen for stikkskader. Og til slutt har vi Stamina, et blad som er laget av et hemmelig bimetall som er utviklet for å skyve grensene når det gjelder skarphet og lang levetid. Dette er den perfekte kombinasjonen av maksimal ytelse og minimal miljøpåvirkning.

En smartere måte å bytte blad på

Selv om universalkniver ofte har plass til ekstra blad i håndtaket, er det ofte ganske tungvint å bytte blad. For å forenkle denne prosessen leveres alle nye blad fra Hultafors i en smart fjærbelastet dispenser med plass til opptil ti blad.

Dispenseren plasseres i håndtaket på Hultafors sine universalkniver. Da har du alltid nye blad for hånden, slik at du kan fortsette arbeidet ditt. I tillegg er dispenserne fargemerket etter funksjon (se veiledningen for universalblad fra Hultafors) for å gjøre det enklere og raskere å velge riktig blad.

Ta vare på gamle blad for å få en tryggere arbeidsplass

Hva gjør du med brukte blad? Alle dispensere for universalblad fra Hultafors har smart oppbevaring for brukte blad på baksiden av dispenseren. Det gjør at du kan plassere det brukte bladet bak i dispenseren (skille mellom brukte og nye blad), slik at du slipper gamle blad på arbeidsplassen som kan forårsake skader.

Verktøy vi har snakket om

graphic