Vatersystem Libella 2000

Vatre kan være for lange eller for korte og for unøyaktige. Og så har du Hultafors Libella 2000 – et vatersystem som kan utvides fra 310 til 3100 mm, og som er fem ganger så nøyaktig som vanlige vatre.

La oss gå gjennom alle de begrensede tankene om hva et vater er

Erfarne håndverkere gjenkjenner det umiddelbart. Det røde huset i støpt aluminium gjør det enkelt å kjenne igjen Libella 2000. Huset er bare 310 millimeter, og det kan brukes separat på trange steder. Men den største fordelen er muligheten til å forlenge vateret ved hjelp av forlengelsesskinner. Med riktig kombinasjon kan Libella bli opptil 3100 mm langt, slik at du oppnår et nøyaktig resultat på lange flater.

«Med Libella 2000 får du et vater i mange lengder i samme verktøy, samtidig som du får overlegen nøyaktighet og følsomhet», sier Håkan Carlsson, produktsjef i Hultafors Tools.

Knusesikre blokklibeller

Hultafors Libella 2000 har en riflete måleoverflate. Vateret er utstyrt med to knusesikre blokklibeller med forstørrelse og en selvlysende reflektor for enklere avlesning i svakt lys. Blokklibellene er basert på en radius på 1000 mm, sammenlignet med standarden på 200 mm.

«Det betyr at Libella 2000 er fem ganger så nøyaktig, noe som gjør dette vateret til det perfekte valget for oppgaver som krever høy presisjon – for eksempel når man skal montere dørkarmer», forklarer Håkan Carlsson.

Kan forlenges ti ganger

Libella 2000 er et vatersystem, ikke bare et vater. Det finnes forlengelsesskinner i mange størrelser – 600, 900, 1200,1500 og 1800 mm – slik at Libella 2000 kan forlenges opptil ti ganger.

«For å måle skråninger tilbyr vi en fallkile som tilbehør. Det gjør det enkelt å lage overflater med riktig helling», sier Håkan Carlsson, produktsjef i Hultafors Tools.

Verktøy vi har snakket om

graphic