Målebånd – når førsteklasses er førstevalget

Hultafors sine målebånd i stål har overlegen presisjon. I tillegg får du overlegen ergonomi, smarte funksjoner og solid konstruksjon – perfekt for enhver håndverker.

God ergonomi

Hvordan du bruker verktøyet, avhenger mye av hvor godt det ligger i hånden. Derfor vil ergonomisk korrekte verktøy ikke bare føles bedre, men også gjøre deg bedre, slik at du kan arbeide lenger.

Dette kan du oppleve selv ved å holde et Hultafors PR målebånd og føle hvor godt fingrene ligger rundt produktet. Riktig støtte gir ekstra brukervennlighet.

Smarte funksjoner

Hultafors sine målebånd i stål fås i tre modeller. Hultafors BT er et robust målebånd for snekkere. Den har gummikrok i enden som ikke etterlater merker på følsomme overflater. SL-modellen er slank og får enkelt plass i lommen, mens Hultafors PR har det nyeste innen ergonomisk design og smarte funksjoner.

Alle deler den samme gode presisjonen med den unike teknologien for trykking av skalaen. I 2017 var Hultafors PR, BT og SL de eneste målebåndene på markedet med presisjon som var sertifisert med EC klasse I.

Førsteklasses presisjon

"Vår evne til å tilby unik presisjon er et resultat av mange ting. Brukerorientert produktutvikling, detaljfokuset i produksjonsprosessen og ikke minst vår patenterte blekkstråleteknikk."
Håkan CarlssonProduktsjef

Fokus på det som betyr noe

Enkelte av konkurrentene våre er stolte over at målebåndene deres kan «stå» uten å brette seg sammen. Vi har bevisst valgt å ikke fokusere på hvor langt målebåndene våre kan trekkes ut før de bretter seg sammen. Det er ikke veldig komplisert. Det handler bare om å bruke et bredt bånd, og å øke den konkave kurven på det. Men det fører også til et målebånd som det er vanskeligere å ha med seg, og det gir større risiko for avlesingsfeil, siden skalaen ikke kommer i kontakt med overflaten som skal måles.

Målebånd som er utviklet med fokus på brukerne

Ved hjelp av samtaler og tester som ble gjennomført sammen med profesjonelle brukere, bestemte Hultafors sitt produktutviklingsteam seg for lengder som gir riktig balanse mellom brukervennlighet og god nøyaktighet.

For oss er det helt avgjørende at vi holder god kontakt med håndverkere som bruker verktøyene våre. Vi lytter og forbedrer, og derfor vet vi også at produktene våre er til å stole på.

Verktøy vi har snakket om

graphic