Håndverkskniv HVK BIO Et bærekraftig valg.

I Hultafors lar vi oss inspirere av naturen og er opptatt av miljøet. Derfor har vi utviklet en miljøvennlig versjon av bestselgeren vår, håndverkskniv HVK. HVK BIO bruker mindre plast og har flere funksjoner – pluss de samme gode egenskapene som den klassiske versjonen.

Bioplast

Vi i Hultafors er opptatt av den økende miljøbevisstheten i samfunnet, og vi ser bioplast – en allsidig polymer med lavt karbonavtrykk – som en mulighet for innovasjon og endring. Kniven HVK Bio er den første av våre håndverktøy som er utformet spesielt med tanke på miljøet. Skaftet er laget av 80 % HDPE (High Density Polyetylen), et fornybart alternativ til termoplast harpiks, som kan bidra til å redusere utslipp av drivhusgasser i hele verdikjeden.

Ergonomisk skaft med riflet design og ca. 15 % mindre plast.

Vi har jobbet tett sammen med vanlige håndverkere og har utført den ene testen etter den andre for å oppnå et ergonomisk resultat med høy yteevne. Det riflede håndtaket har to funksjoner: Det gir et behagelig og solid grep – og materialbesparelse for redusert klimapåvirkning.

Hvis du ønsker den beste kniven for håndverkere – og en bedre verden.

Kniven HVK BIO er et smart valg for den bevisste håndverkeren: miljøvennlig uten å fire på kravene til ytelse, effektivitet og kvalitet.

Bytt til HVK BIO og bidra til å spare opptil 3,5 tonn plast i året.

Vi har redusert plastbruken med ca. 15 % per kniv. Det innebærer at hvis de som vanligvis kjøper vår klassiske HVK velger miljøvennlig og i stedet kjøper kniven HVK BIO, vil verden kunne spare opptil 3,5 tonn plast hvert år.

Verktøy vi har snakket om

graphic