Verktøybøtte

En smartere måte å bære på.

Hultafors sin verktøybøtte er like enkel som genial

Med sine smarte detaljer, ergonomiske form og behagelige håndtak får du en verktøybærer som sparer både kropp og lommebok.

Ikke enda en verktøykasse

Den klassiske verktøykassen med plass til alt, blir ofte liggende i varebilen eller tilhengeren. Isteden plukker mange håndverkere med seg de verktøyene de forventer å bruke og legger dem i en vanlig bøtte – en enkel og praktisk løsning, men med mange begrensninger. Store murerbøtter er klumpete og ikke spesielt ergonomiske, og bøtter som har blitt brukt til lim eller mørtel, er ikke komfortable eller slitesterke – og de ser ikke direkte profesjonelle ut.

"Siden håndverkere liker bøttene sine, så vi ingen grunn til å lage enda en verktøykasse. Isteden bestemte vi oss for å ta en løsning som fungerer og gjøre den så god som mulig."
Håkan CarlssonProduktsjef, Hultafors

Funksjonalitet og ergonomi

Hultafors sin verktøybøtte er laget av Hultafors sitt produktutviklingsteam. Bøtten er laget av slitesterk PP-plast, og hver minste detalj er designet for funksjonalitet og ergonomi.

Verktøybøtten har avlang og ergonomisk form, slik at den er enkel å bære med seg. Baksiden er avrundet, slik at du kan bære den mot kroppen uten at den slår mot deg for hvert trinn.

Monter en skulderreim

Verktøybøttens avrundede form gjør at du også kan bruke den med skulderreim, som du monterer i hullene på sidene.

Håndtaket står alltid

På vanlige bøtter faller håndtaket ned når du setter den fra deg. Det er spesielt irriterende hvis du bruker hansker. Derfor har vi designet verktøybøtten slik at du kan velge å la håndtaket bli stående, slik at det blir enklere å ta tak i.

Profesjonell stil

Hultafors sin verktøybøtte har smart funksjonalitet som gjør den til et godt valg til en god pris – og i tillegg ser den profesjonell ut.

Fakta om verktøybøtten

  • Robust håndtak som er komfortabelt å bruke.

  • Du kan velge å la håndtaket bli stående når du setter fra deg bøtten.

  • Hull til skulderreim.

  • Måleskala på innsiden.

  • Tåler opptil 100 kg.

  • Laget i slitesterk PP-plast.

Verktøy vi har snakket om

graphic