Universalkniver og blader for økt effektivitet og sikkerhet

Våre universalkniver er utviklet i samarbeid med profesjonelle håndverkere som har testet alle komponentene ute i felten. Først da vi var helt fornøyde, visste vi at knivene våre oppfyller de daglige kravene på jobb.

Ergonomisk presisjon og kontroll

Vi har som mål å lage brukervennlige kniver som har god ergonomi og gir maksimal presisjon og kontroll. Derfor har alle våre universalkniver et komfortabelt og ergonomisk grep som øker sikkerheten uansett hva den brukes til. I tillegg har knivene smalere spiss, slik at du alltid oppnår høy presisjon.

Enkel å bruke og rengjøre

For at knivene skal være så brukervennlige som mulig, har vi fjernet alle unødvendige komponenter og minimert antall bevegelige deler. Det forlenger knivens levetid, siden det er færre deler som kan bli ødelagt eller bli borte. Det gjør det også enklere å rengjøre knivene, slik at forurensning som støv og gips ikke kommer inn i mekanismen. Og gummidelene kan naturligvis demonteres for bedre resirkulering.

Bladene byttes raskt og trygt

Du kan enkelt åpne våre nye kniver uten å måtte bruke verktøy, slik at du raskt og trygt kan bytte utslitte blader. Alle delene er festet til knivens kropp, og de faller ikke ut. Det er en stor fordel hvis du bytter blad mens du står i en stige eller et stillas.

For å gjøre det enda enklere å bytte blad kommer alle nye blad fra Hultafors i en smart fjærbelastet dispenser som har plass til opptil ti blad. Dispenseren plasseres i håndtaket på universalkniven, slik at du alltid har nye blad for hånden.

Oppbevaring for brukte blad

Dispenseren har også plass til brukte blad. Det brukte bladet kan plasseres bakerst i dispenseren, slik at du slipper gamle blader, som kan forårsake kuttskader, på arbeidsplassen.

Verktøy vi har snakket om

graphic