VDE-skrutrekkere – til elektriske installasjoner

Da vi begynte å utvikle skrutrekkersortimentet, visste vi at vi ville ha med VDE-skrutrekkere for å møte behovet til elektrikere. Vi la ned mye arbeid i det grunnleggende designet for å sikre at det ville passe både til vanlige og isolerte skrutrekkere. Arbeid med elektriske installasjoner krever ofte presisjonsarbeid, så det var viktig med optimal ergonomi for denne typen arbeid.

Testet og sertifisert

Våre VDE-skrutrekkere har isolerte klinger for arbeid på elektriske installasjoner opptil 1000 V. VDE-utvalget vårt er testet og sertifisert i henhold til IEC 60900. De fås med spisstypene sporskrutrekker, Phillips, Torx og Pozidriv, og vi har også inkludert spenningstestere.

Ergonomiske og slitesterke håndtak

Vi fant ut at hvis vi gjorde håndtakene litt større, ville ergonomien bli bedre med tanke på støtte av hånden når man jobber med mindre presisjonsskrutrekkere. Men vi så også at det samme gjelder for større skrutrekkere. De ergonomiske håndtakene er laget av holdbar PPC-plast og belagt med gummi for optimal komfort og et sikkert grep.

Hvilken type og størrelse på skrutrekker trenger du?

Det kan være vanskelig å finne den rette størrelsen og typen når du har flere skrutrekkere i lommen eller verktøyvesken. For å gjøre det litt lettere har vi brukt symboler som viser både størrelse og type modell. Symbolet er preget inn på toppen av håndtaket ved hjelp av varmestempling. Denne metoden sikrer at merkingen ikke forsvinner med tiden. I tillegg har vi lasermerket klingen.

Svensk design – produsert i Tyskland.

Dette er Hultafors skrutrekkere. Våre skrutrekkere er designet hos svenske Hultafors, kjent for sitt rene og ergonomiske design, mens produksjonen foregår i Tyskland for å sikre best mulig kvalitet. Klingene er laget av molybdenum vanadium-stål av høy kvalitet og herdet i henhold til ISO-standarder for å sikre best mulig ytelse uten å fire på kravene til styrke eller holdbarhet.

For oss i Hultafors er målet alltid å lage førsteklasses, ergonomisk verktøy som gjør arbeidsdagen lettere og mer effektiv for alle håndverkere.

Verktøy vi har snakket om

graphic