Vi har alltid laget våre egne maskiner

Når man er pioner og oppfinner, har man ingen å herme etter. Derfor har vi hos Hultafors alltid laget alt selv. Til og med maskinene.

Det er ingen liten prestasjon for et svensk selskap å fortsatt være bedre enn konkurrentene med en oppfinnelse fra 1883. Det skyldes vår erfaring og utrettelige streben etter kontinuerlige forbedringer.

Laget fra bunnen av

Hultafors sin tommestokkfabrikk har få leverandører av deler. De fleste leveransene som kommer til fabrikken, består av råmaterialer. Bortsett fra trevirket av bjørk, får vi messinglengder og kaldvalset stål, som vi bruker til å lage nagler, hengsler og endetupper.

Unike maskiner

Produksjonsprosessen for tommestokker er en svært spesialisert prosess som bruker unike maskiner som ikke er tilgjengelig på markedet. Faktisk har de fleste maskinene vi bruker i Hultafors, blitt designet og bygd av våre egne dyktige ingeniører.

Erfarne hender

Våre dyktige ingeniører og fabrikkarbeidere har alltid som mål å videreutvikle tommestokkproduksjonen. Takket være vår utrettelige streben etter å forbedre oss har vi funnet måter å strømlinjeforme og modernisere produksjonen på uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Verktøy vi har snakket om

graphic