Hultafors – Stemjern HDC

Smidd i ett stykke for ekstrem bruddstyrke og med et blad som kan legges helt flatt på underlaget. Utviklet for både riving og snekring. Tildelt Red Dot Award 2015 for godt produktdesign.

Den første gangen du bruker stemjern HDC, merker du umiddelbart hvordan kraften overføres til arbeidsstykket. Du holder et stemjern med en unik, hel stålkonstruksjon, som er smidd i ett stykke. Den robuste designen gir også stemjernet ekstrem slitestyrke, overlegen styrke og støtmotstand.

I tillegg kan stemjernet HDC legges flatt mot overflaten, slik at du for eksempel kan fjerne fliser uten å skade underlaget. Med andre ord er dette et ekstra skarpt stemjern for deg som vil ha litt ekstra styrke, funksjonalitet og nøyaktighet.

Håndtakets form gir et fast grep, slik at du kan arbeide så trygt som mulig. Stemjernet HDC leveres i en smart slire av slitesterk PP-plast som enkelt kan festes på beltet eller på en knapp.

HDC stemjernene er det perfekte valget for rivningsarbeid og detaljsnekring. Enten du trenger et robust stemjern for å fjerne fliser, eller du skal lage en svalehaleskjøt, er HDC stemjern det perfekte verktøyet. Bruk de brede modellene for riving og de smalere for treskjæring.

Stemjern med perfekt presisjon – skarpt, holdbart og alltid tilgjengelig

Våre HDC-stemjern er alltid klare for oppgaver som krever ekstrem styrke og presisjon. Stemjernet har et perfekt slipt blad, med 25° vinkel, for best mulig kombinasjon av skarphet og slitestyrke.

Hele stemjernet, inkludert håndtaket, kan legges flatt mot underlaget, noe som gir flere bruksmuligheter. Smart slire av slitesterk PP-plast for ekstra tilgjengelighet, og som enkelt kan festes på beltet eller på en knapp.

  • Smidd i ett stykke med en I-profil for ekstrem slitestyrke og for å maksimere kraftoverføringen ned i arbeidsstykket.

  • Rett anleggsflate gir flere bruksområder.

  • Håndtak av Santopren, som er optimalisert for både kraft og presisjon.

  • Smart slire for økt tilgjengelighet.

  • Utskiftbart slag i nylon er tilgjengelig som reservedel.

Verktøy vi har snakket om

graphic