Hultafors – Håndsag HBX

En oppdatert versjon av den klassiske håndsagen, utviklet sammen med profesjonelle brukere. Har en unik bladbeskyttelse som er lett å ta av og på med én hånd. Det var også en av grunnene til at den ble tildelt Red Dot Award 2015.

HBX er vår fineste og mest nøyaktige håndsag

HBX er utviklet for den moderne og kresne håndverkeren, og sagen har et herdet 1 mm tykt blad og vår unike trefasesliping – en kombinasjon som gjør sagen ekstremt effektiv og stabil, samtidig som du får rene snitt uten fliser.

Trefase-slipingen av tennene gjør at de slipes i tre forskjellige vinkler, noe som gir en mer effektiv sag som krever mindre kraft for presisjonskutt.

Vi forenkler håndverkerens hverdag

Håndsagen HBX har mange funksjoner som er utviklet for å forenkle håndverkernes hverdag. For eksempel er bladspissen spesialdesignet for å gjøre det enklere å bruke sagen på trange steder og når du begynner å sage midt på en planke. Den robuste bladbeskyttelsen har unik design med hurtigfeste, slik at den raskt kan fjernes og festes. Det ergonomiske håndtaket er belagt med gummi for et fast og komfortabelt grep. I tillegg er håndtaket laget av solid ABS, slik at du kan bytte bladet mange ganger uten å måtte bytte håndtaket.

Robust bladbeskyttelse med unik design

Håndsagen HBX har en robust bladbeskyttelse. Den solide bladbeskyttelsen har en unik design med smart hurtigfeste som gjør det enkelt å fjerne og montere beskyttelsen med én hånd.

Verktøy vi har snakket om

graphic