Hultafors – Spikerutdrager Atle

Til tross for den beskjedne størrelsen drar den lett ut 5-toms spiker. Designet er like enkelt som det er genialt, noe som gjør den brukervennlig og ikke minst, populær hos alle som har opplevd å skulle trekke ut en spiker der hodet er borte.

Det er sannsynligvis mange profesjonelle brukere som ikke har registrert ATLE. Men dette er et verktøy som kan forenkle hverdagen for mange snekkere.

Slik fungerer ATLE

ATLE er utstyrt med to skruer, en øverst og en på baksiden. Skruen på toppen kan justeres, slik at det blir enklere å trekke ut spikeren. Skruen på baksiden kan brukes på trange steder. Den kompakte designen gjør at den får plass i enhver verktøykasse eller verktøybærer. Bruk den sammen med hammeren, og trekk ut ved hjelp av kloen.

Pusser du opp ofte?

Hvis du bruker mye tid på oppussing eller liker å gjenbruke treverk, vil ATLE spare deg for mye tid. Når du bruker spikeruttrekkeren, blir det mye enklere å fjerne spikere fra brukt treverk. Og hvis du slår skjevt, slik at spikeren krummer seg, hjelper ATLE deg med å fjerne den.

La det vare lenge

ATLE er laget av stål og vil sannsynligvis vare livet ut hvis du bruker den på riktig måte. Siden vi lanserte ATLE, har vi forbedret verktøyet med nye og mer slitesterke skruer for å trekke ut spikre, både på toppen og på baksiden. Kloen er også herdet for å gi enda bedre levetid. Vi anbefaler at du bruker den med kloen på hammeren din, ikke med et brekkjern, slik at verktøyet varer lenge.

Verktøy vi har snakket om

graphic