Hultafors – Vater MST 180

Vårt følsomme vater er et uvurderlig verktøy på byggeplassen og har med rette oppnådd ikon-status. Langvateret, som det også kalles, er innsatt i en robust aluminiumprofil med temperatursikre libelleinnfestninger og uknuselige blokklibeller.

Hvordan kan man forbedre det som allerede er best?

Vateret MST er vårt mest kraftige og nøyaktige vater. Uknuselige blokklibeller som er UV-bestandige og tåler temperaturendringer, med 30 prosent forstørrelse og selvlysende reflektorer for enkel avlesning.

MST har de mest nøyaktige libellene på markedet

Man finjusterer og forbedrer hver minste detalj. Derfor kan nye og forbedrede MST fra Hultafors se helt lik ut ved første øyekast. Det har fortsatt de mest nøyaktige libellene på markedet, ISO 9001-sertifisert montering for unik nøyaktighet og en solid profil som indikerer styrke og robusthet.

Bedre håndtak for bedre balanse

Ta en nærmere titt, så ser du at håndtakenes form og plassering er forbedret for å gi bedre balanse. Profilen har fått en lett timeglassform, slik at det ikke setter seg smuss på vateret.

Den nye monteringen av libellene gir bedre lesbarhet fra alle vinkler, spesielt når du står under vateret.

Funksjon for å montere skap

Og hullene i profilen er en ekstra finesse som gjør det enklere når du skal henge skap på veggen. Du skrur ganske enkelt MST i veggen, lar skapet hvile på vateret mens du fester det, og så fjerner du MST igjen.

Verktøy vi har snakket om

graphic