2021-09-02

Vi utvider utvalget av HDC-stemjern

Våre HDC-stemjern er svært populære blant håndverkere som stiller høye krav til verktøyene sine. Vi utvider nå utvalget med ytterligere syv bredder.

HDC er praktiske og allsidige stemjern smidd i stål av høy kvalitet og utviklet for arbeidsoppgaver som krever ekstrem styrke, kraft og presisjon. Utvalget omfatter nå 11 modeller fra 6 mm til 40 mm bredde.

Robuste stemjern for rivningsarbeid

De bredeste HDC-stemjernene er kraftige og optimalisert til å takle de vanskeligste rivningsarbeidene. Det skyldes at stemjernene er smidd i ett stykke med en I-profil som gir god styrke og maksimal kraftoverføring. På baksiden sitter et nylonslag som er enkelt å skifte når det blir slitt. Ettersom hele bladet kan legges flatt mot overflaten, er det lett å slå av fliser og bryte av ytterkledning uten å skade overflaten under.

Perfekt presisjon i hvert slag

De smalere modellene gir perfekt presisjon i hvert slag og egner seg for alle typer finere snekkerarbeid. Skarphet og fokus vil være resultatet for alle typer arbeid.

Prisbelønte stemjern

I 2015 vant vi også Red Dot Design Award da vi lanserte den første serien av HDC-stemjern. Prisen ble tildelt for generell design, god ergonomi og materialvalg. HDC er et opplagt valg i verktøykassen for mange profesjonelle håndverkere.

Verktøy vi har snakket om

graphic