2019-11-01

Hultafors lanserer gradvinkel

Nå lanserer Hultafors gradvinkel, en allsidig vinkel der du blant annet raskt og enkelt kan markere 45- og 90-graders vinkler. Som alltid i Hultafors er fokuset på brukervennlighet, presisjon og slitestyrke.

Slitesterk aluminium

Den trekantede gradvinkelen er produsert i massiv aluminium og har CNC-bearbeidede kanter samt eloksert og matt overflate. Graderingene er gravert med laser for optimal avlesning og høy motstand mot slitasje.

"Gradvinkelen, som kalles speed square eller rafter square i USA, er en selvfølge i den Amerikanske verktøykassen. Vi har sett en etterspørsel etter gradvinkel i Sverige og utvider nå vårt vinkelsortiment med den", sier Per Eriksson, sjef for produktutvikling hos Hultafors.

Multifunksjonell gradvinkel

Gradvinkelen er også utstyrt med skalaer for kapping av taksperrer mens sporene i trekanten fungerer som støtte for merking av for eksempel langsgående linjer eller kutting av gipsplater. Den kan også brukes som gradskive for å merke grader og som guide ved saging, både av tverrsnitt og vinklede snitt.

"Det er ett smidig verktøy som forenkler og effektiviserer arbeidet, og vi ser frem til å høre hva brukerne syntes om den", avslutter Per Eriksson.

Verktøy vi har snakket om

graphic