2019-04-01

Hultafors lanserer et komplett utvalg av brytebladkniver

Hultafors blir en komplett leverandør av kniver når det nå i tillegg lanseres brytebladkniver. Utvalget inneholder 13 kniver og fire ulike typer reserveblader med hver sine kvaliteter. Som vanlig, har ulike håndverkere fra ulike kategorier vært involvert i utviklingen - for å sikre kvalitet og prestasjon.

"Vi har tatt en holistisk tilnærming til vårt knivsegment, og nå, som den eneste leverandøren av brytebladkniver, universal- og håndverkskniver på markedet, kan vi tilby et komplett utvalg av kniver. Vårt fokus har vært å utvikle ergonomiske produkter til allsidig bruk på lik linje med produkter til presisjonsarbeid," sier Hultafors Product Development Manager Per Eriksson.

I tillegg til brytebladknivene, tilbyr Hultafors universalkniver og håndverkskniver, slik at håndverkere kan kombinere favorittene sine for varierte arbeidsoppgaver.

Passer for både høyre- og venstrehendte

“På grunn av et symmetrisk design, kan den enkelt anvendes av både høyre- og venstrehendte", sier Per Eriksson.

Knivblad for ulike behov

Alle brytebladknivene kommer med et Allround-blad som standard. Fire nye bladtyper er også inkludert i lanseringen.

"Ulike oppgaver krever ulike bladtyper. For eksempel er det stor forskjell mellom å kutte tepper og gips. Derfor har vi utviklet fire bladtyper med ulik styrke slik at alle finner et blad som passer arbeidsoppgaven de skal utføre." sier Per Erikssons.

Allround

Bladet Allround er et allsidig blad som egner seg til de fleste oppgaver; kutting, åpne bokser, strippe kabler eller kutte plast eller papir.

Performance

Et blad med ekstra lang levetid.

Edge

Et blad når du ønsker høy presisjon der detaljer er viktig.

Non-segment

Non-segment er et fleksibelt blad som kan bøyes uten å knekke.

Verktøy vi har snakket om

graphic