2020-03-03

Hultafors lanserer favorittverktøyet til teppeleggere

Hultafors utvider sitt knivsortiment med brytebladkniver med fire nye kniver, alle med et bøyd endestykke bakerst - et populært verktøy hos teppeleggere. Sortimentet består nå av 17 ulike kniver.

“Vårt fokus har vært å skape ergonomiske produkter for presisjonsarbeid samt mer generell bruk, som for eksempel ved teppelegging. Vi tok en helhetlig tilnærming til knivsegmentet i 2019 når vi introduserte 13 ulike brytebladkniver. Vi er nå fornøyde med å tilføye ytterligere fire kniver og appelere til enda flere håndverkere," sier Per Eriksson, Sjef for produktutvikling hos Hultafors.

Velg modell og låsefunksjon som passer deg

De to nye modellene lanseres våren 2020, og er tilgengelige enten med auto-lås eller hjullås funksjon. SFPB 18 A/W har et slankt design som gjør den enkel å håndtere og arbeide med, og gir god kontroll ved bruk. SFRPB 18 A/W har et robust design med gummigrep som gir ekstra stabilitet når du trenger bruke mer makt. Alle knivene har et bøyd endestykke bak som gjør det enklere å løfte eller dytte ned teppekanter i hjørner og langs kanter. Som de andre brytebladknivene fra Hultafors har de nye modellene et ergonomisk design og sikkerhetsfunksjoner, og er produsert i slitesterk polykarbonat med ekstra sterk, 1 mm tykk metallskinne der knivbladet er.

Et komplett sortiment kniver og knivblader

Hultafors tilbyr nå 17 brytebladkniver som består av modeller med og uten endestykke, slanke modeller, eller robuste kniver med gummigrep. Flere modeller er også utstyrt med knivdispenser, med plass til tre reserveknivblader, i skaftet. Du kan velge mellom auto-lås eller hjullås på alle knivene, bortsett fra den aller minste modellen, SPP 9A, som kun har auto-lås. I tillegg finnes det en rekke knivblader for ulike arbeidsoppgaver.

"Ulike jobber krever ulike knivblader, derfor tilbyr vi fire knivblader i ulike styrker slik at du kan velge det knivbladet som passer arbeidsoppgaven best," sier Per.

I tillegg til kniver med bryteblad, tilbyr Hultafors allerede håndverkskniver og universalkniver.

Verktøy vi har snakket om

graphic