2019-12-03

Hultafors lanserer en kortere versjon av MST vateret

MST er Hultafors sitt kraftigste og mest følsomme vater. Nå lanseres en kortere og mer letthåndterlig versjon som supplement til den populære MST 180. Begge versjonene tilbyr høyeste presisjon ved for eksempel justering av dører eller vinduer.

"MST er et robust vater utviklet for arbeid som krever høy følsomhet, som for eksempel ved montering av dører, vinduer og kjøkkenskap", sier Per Eriksson, Product Development Manager hos Hultafors. "Modellen er nå tilgjengelig i to lengder, hvor den kortere versjonen, MST 75, er lett, enkel å bære og ideell for bruk på rammer til dører, vinduer og innsiden av kjøkkenskap. Den lengre versjonen, MST 180, har tre libeller mens den korte har to."

Uknuselige blokklibeller

Det nye og forbedrede MST 75 vateret har uknuselige blokklibeller som er UV-bestandige, tåler temperaturendringer, har en +30% forstørrelseseffekt og en selvlysende reflektor for enklere avlesning. Væsken i libellen er en farget oljeblanding med lav viskositet som tåler temperaturendringer, ultrafiolett lys og statisk elektrisitet.

"En annen finesse er hullene i profilen som forenkler å henge opp kjøkkenskap. Du skrur helt enkelt fast MST vateret på veggen, lar skapet hvile på vateret mens du monterer skapet, og skrur deretter løs MST vateret igjen", sier Per Eriksson.

Sterk og ergonomisk

MST er produsert med en sterk aluminiumprofil som måler 100x25 mm og veier 1181 g/m. Vateret har også et ergonomisk utformet håndtak og er enkelt å rengjøre.

Verktøy vi har snakket om

graphic