2021-09-07

Nye vatere og et par oppdateringer

Vi introduserer et vater i limited edition og et digitalt minivater med Bluetooth.

Nå med håndtak – Vater Aluminium PVL Limited Edition

Dette PVL-vateret er eksklusivt. De integrerte håndtakene gjør det enda mer effektivt å bruke vateret. Ekstra sterk aluminiumprofil med forsterkende ribber gir maksimal stabilitet. Uknuselige fokuslibeller med 60 % forstørrelse i tre posisjoner. En eksklusiv bronsefarge sørger for at det skiller seg ut fra andre vatere på markedet. Få tak i ditt eget før det er for sent.

Smart, kompakt og kraftig – Digitalt Minivater med Bluetooth

Innovasjon på sitt beste. Med Hultafors DPL kan du måle graderinger og vinkler med maksimal presisjon direkte til smarttelefonen. Det er et smart, kompakt og multifunksjonelt digitalt minivater som kombinerer funksjonene til et vater, et helningsvater og en vinkelmåler i ett. Det er bare 8 centimeter langt, men ikke undervurder potensialet i det.

En klassiker med større kraft – Vater Aluminium HVP

Vi har nettopp oppdatert våre HVP-vatere med en ny robust profil og integrerte neodym-magneter på sidene som etterlater måleflaten urørt og enkel å rengjøre. Dette er en av våre klassiske modeller som vi nå har inkludert den sterke kraften til neodym-magneter i.

Mål smartere med Bluetooth – Digitalt Vater D60

Vårt digitale vater har blitt enda smartere med et Bluetooth-grensesnitt som er koblet til Hultafors sin måle-app. Du kobler til, måler mer effektivt og sparer tid. For måling av helning på forskjellige bruksområder. Overføring av målingene gjøres med ett klikk i smarttelefonappen. Leveres med sterke neodym-magneter integrert i profilen.

Verktøy vi har snakket om

graphic