2022-04-06

Hultafors utvider sortimentet av målebånd

Vi lanserer nå PRSS, et målebånd som er laget for arbeid i fuktige miljøer og utvider også vårt populære BT-målebånd med en versjon på 5,4 m som er optimalisert for vanlige tømmerlengder.

For arbeid under fuktige forhold – kort målebånd PRSS – rustfritt stål

PRSS er et målebånd med polyesterbelagt bånd hvor både bånd og fjær er i rustfritt stål, noe som gir økt beskyttelse mot rust under krevende forhold.

Båndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknologi for å gi deg optimal kontrast og presisjon under måling. Huset er laget av slagfast ABS-plast som er gummibelagt for bedre grep og slagfasthet. Det har et ergonomisk grep og gummibelagt bremseknapp. Myk fjærbelastet båndretur beskytter endehaken mot skader og slitasje.

4-metersmodellen har en smal belteklips i metall. 6-metersmodellen har en avtakbar belteklips med hurtigfunksjon som gjør det enkelt å frigjøre båndet med én hånd. Endehaken justerer seg selv for innvendige målinger.

Lengre bånd, samme kompakte hus – kort målebånd BT – stål

BT har en ergonomisk bremseknapp plassert øverst på huset som kan betjenes både med tommelen og håndflaten.

Det gule stålbåndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknologi med matt overflate for enkel avlesning. Baksiden av båndet er merket med CC-gradering på 30, 45 og 60 cm for montering av vegger.

Huset er laget i slagfast ABS-plast med gummibeskyttelse på alle slagpunkter.

Verktøy vi har snakket om

graphic